Ninnistä sanottua...

“Eduskuntaan tarvitaan Ninnin kaltainen ratkaisukeskeinen ja osaava monimuotoisen luonnon sekä lasten ja perheiden puolesta puhuja. Ninni on vakuuttanut minut jo vuosia sitten erityisesti eläinpoliittisella osaamisellaan.” - Emma Kari, entinen ympäristöministeri


"Ninni Pehkonen on syystäkin nuorisovaalien ääniharava. Hän rakentaa kestävää ja kaunista tulevaisuutta!"
- Rosa Meriläinen, pääsihteeri, vihreä emerita


"Ninni on minulle uudempi tuttavuus. On kuitenkin helppo todeta, että hän on puoluetoveri, jonka kanssa on helppo jakaa arvot, joilla tavoitellaan parempaa huomista. Ninni edustaa pienemmän paikkakunnan arkea, jota Vihreät ja koko Suomi tarvitsevat. Eläinten puolustajia tarvitaan yhä enemmän ja Ninnistä Suomi saa sellaisen. Koen Ninnissä paljon samaa kuin itsessäni; laaja-alaiset opinnot ja kiinnostus itsensä kehittämiselle ovat erinomainen pohja menestyksekkäälle vaikutustyölle." - Jukka Väisänen, KK, valt.yo, hum.yo, yo-merkonomi, Armon Vihreiden vpj, Eläinvihreiden vpj.


"Olen työskennellyt yhtä aikaa Ninnin kanssa Animaliassa vuoden päivät ja minulla on hänestä pelkkää hyvää sanottavaa. Hän on asiantunteva, lempeä, hauska ja asiafokusoitunut, joka tekee työtä meidän kaikkien elollisten puolesta." 
-Birgitta Wahlberg, yliopistolehtori, eläinoikeustieteilijä


"Olen oppinut tuntemaan Ninnin positiivisena ja aikaansaavana henkilönä, joka puolustaa tinkimättömästi eläinten asiaa ja ymmärtää yhteiskunnan toimintaa. Ninni saa myös muut mukaan toimimaan. Arvostan häntä suuresti. Ninnistä saisimme osaavaan ja tehokkaan kansanedustajan." 
- Leo Stranius, toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja


"Olen työskennellyt vuosia Ninnin kanssa Lastenkulttuurikeskusten liiton eri toimielimissä. Ninni on aina vakuuttanut asiaosaamisellaan, napakkuudellaan ja luotettavuudellaan, sekä kyvyllään tulla kaikkien kanssa toimeen. Kansanedustajien riviin tarvitaan ehdottomasti niitä jotka oikeasti tuntevat lapsille suunnattua toimintaa koko Suomen mittakaavassa, ja tietävät miten valtava merkitys kulttuuri- ja taidekokemuksilla on lasten hyvinvoinnille."
- Henna Leisiö, lastenkulttuurikonsultti


"Tutustuin Ninniin vuonna 2011 aloittaessani työt Animaliassa. Olemme työskennelleet yhdessä monissa projekteissa, joista osa on ollut raskaitakin. Teimme esimerkiksi kollegoina yhdessä kansalaisaloitetta turkistarhauksen lopettamiseksi ja tuo aloitehan oli yksi ensimmäisistä Suomessa. Ja se oli ihan ensimmäinen, joka pääsi eduskunnan käsittelyyn. Teimme niin paljon: keräsimme nimiä kadulla, kävimme tapaamassa kansanedustajia eduskunnassa, innostimme ihmisiä toimimaan, keräsimme rahaa ja organisoimme yrityksiä yhteistyöhön. Muistan, miten täynnä intoa ja jännitystä projektissa olimme! Tämä kuvaa Ninniäkin hyvin: hänellä on vahva halu ja innostus muuttaa maailma oikeudenmukaisemmaksi kaikille eläville ja hänellä on myös paljon työkaluja ja osaamista tuon muutoksen tekemiseen. Järjestötyön kautta Ninnille on kertynyt sitä tietoa ja taitoa yhteistyön tekemisestä, sidosryhmien sitouttamisesta ja katutasolla tehtävästä työstä, joita kansanedustaja tarvitsee.

Ninni on ihmisenä empaattinen ja lempeä. Hänellä on kärsivällisyyttä ja tahtoa kuunnella eri lähtökohdista asioita tarkastelevia ihmisiä. Tätä ominaisuutta pidän suorastaan edellytyksenä hyvälle kansanedustajalle. Tämä ei kuitenkaan hänen kohdallaan tarkoita omista arvoista tinkimistä! Työroolin lisäksi tunnen hänet myös ystävänä, joka kuuntelee, tukee ja rohkaisee."
- Kanerva Pelli, vapaaehtoiskoordinaattori

Olen Pirkanmaan Vihreiden ehdokas eduskuntavaaleissa 2023. 
Haluaisitko tukea vaalikampanjaani lahjoituksella? 
Voit lahjoittaa osoitteessa bit.ly/lahjoitus-ninnille
Lämmin kiitos tuestasi! 






Kommentit